Inspireret af klassisk dansk arkitektur

Henriksgaarden er tegnet af Henrik Bay fra det danske arkitektfirma, BayArch, som har skabt en moderne boligejendom, skræddersyet til beliggenheden midt i byen.

Enkel stil og rene linjer
Arkitekturen er inspireret af den klassiske danske stil, hvor smagfuld enkelhed og rene linjer er i hovedsædet. Det danske islæt videreføres desuden i materialevalget, hvor der er lagt stor vægt på dansk kvalitet fra danske leverandører.

Ejendom med p-kælder
Ejendommen er udformet som et ”L”, med to længer, der flankerer et dejligt grønt område, som fungerer som fælles areal. Fælles er også parkeringskælderen, der har plads til over 70 biler.

Store taghaver
Henriksgaardens stueetage udgøres af en stor Netto-butik. Det vil sige, at de nederste boliger faktisk ligger på første sal, således at beboerne bl.a. undgår generende indkig fra gaden. Netto-bygningen har desuden en ”dobbeltfunktion”, idet tre af boligerne får en spektakulær privat tagterrasse, der anlægges på toppen af butikken.

Lækre og lyse byboliger med altan

Henriksgaarden er skabt til moderne bymennesker med helt individuelle behov. Derfor er der flere vidt forskellige boligstørrelser og typer at vælge imellem. Lejlighederne er på 2-5 værelser, så der er stort set en bolig til ethvert behov.
 
Gennemtænkt og veldisponeret
Planløsningerne er gennemtænkte og veldisponerede, og der er lagt vægt på, at alle lejligheder er gennemlyste. Dette er især en fordel, når man bor i den tætte bymidte, hvor nabobygninger konkurrerer om lyset. Og for at optimere lysindfaldet endnu mere er der kæmpe vinduespartier, der sender solens stråler helt ind i rummene.

Store altaner til alle
Alle boliger i Henriksgaarden har dejlig altan, som oven i købet kan lukkes af med skydeglas. På den måde kan man have glæde af sin altan året rundt. Altanerne er så store, at der udover møblerne, også er plads til plantekasser og krukker, så man kan skabe en lille mini-have midt i byen.